< Terug naar merken

Wonen Landelijke Stijl/Maisons de Charme

Wonen Landelijke Stijl/Maisons de Charme staat al jaren bekend als dé referentie voor de landelijke stijl en is in Nederland en België uitgegroeid tot de absolute marktleider op het gebied van landelijk en tijdloos wonen.

Het grootste landelijke woonblad van Nederland en België

Wonen Landelijke stijl_cover

Verrassend, veelzijdig en vol leven. Dat is waar Wonen Landelijke Stijl/Maisons de Charme vandaag de dag voor staat. Elke editie wil de redactie haar lezers verrassen met de mooiste interieurs die in de eerste plaats doen wegdromen, maar daarnaast ook inspireren om zelf hun eigen huis onder handen te nemen. De woonreportages worden daarom afgewisseld met stylingproducties, shoppingtips, dossiers, trends en woonnieuwtjes. De spin-offs zoals Decoreren Landelijke Stijl, Tuinen Landelijke Stijl, Buitenwonen Landelijke Stijl, alsook de boekenreeks en de jaarlijkse agenda, tonen aan dat WLS meer is dan alleen maar een interieurblad. Het staat voor een echte levensstijl.

Naar Wonen Landelike Stijl/Maisons de Charme

"Wonen Landelijke Stijl is niet zomaar een interieurmagazine, maar een echte levensstijl. Daarom brengt onze redactie ook specials uit zoals Buitenwonen, Tuinen en Stylen Landelijke Stijl die lezers volledig onderdompelen in die landelijke way of living."

Tinneke Vos, hoofdredacteur Wonen Landelijke Stijl/Maisons de charme