< Terug naar nieuws

Binnenkort bij Het Laatste Nieuws: gloednieuw regiomagazine ‘in de buurt’

Binnenkort bij Het Laatste Nieuws: gloednieuw regiomagazine ‘in de buurt’

Regiomagazine

Op dinsdag 30 april lanceert Het Laatste Nieuws regiomagazine ‘in de buurt’. Met dit trendy magazine geeft de krant zijn lezers datgene waar ze het meest om vragen: meer lifestylenieuws uit de buurt.

Cover_Lente

In de buurt

‘In de buurt‘ wordt volledig geschreven en gemaakt door de regionale redactie van Het Laatste Nieuws en verschijnt vier keer per jaar als bijlage in de krant. Er zijn vier volledig verschillende edities van ‘in de buurt’, met nieuws uit West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Bij ‘in de buurt’ is er ruimte voor inspirerende verhalen, reportages en enkele vaste rubrieken, zoals:

  • Interview met BV uit de regio over de streek
  • Blik op de buurt: een must see plaats in de regio
  • Binnenkijken: inspirerende woning in de spotlight

Vanaf 6 mei aparte wereld in HLN-app

In de nieuwe HLN-app is een aparte wereld voorzien voor ‘in de buurt’. Je vindt er al het regionieuws, maar ook de lifestyleartikels die in het ‘in de buurt’ magazine staan. De offline en online versie vormen met andere woorden één sterk geheel. Lezers kunnen altijd terecht in de app en krijgen vier keer per jaar leuk leesvoer voor het hele gezin in een papieren versie.

Frederik De Swaef, hoofdredacteur regio bij News City: “We publiceren ‘in de buurt’ vier maal per jaar, omdat elk seizoen nieuwe mogelijkheden biedt. In de eerste zon ga je op het terras zitten. In de herfst en winter probeer je een cocon te maken van je huis. Dus zeker op vlak van soft nieuws is er elk seizoen wel iets anders te vertellen. Het verschil met andere regionale lifestylemagazines is dat niet enkel de advertenties regionaal zijn, maar ook de redactionele content zelf.”

Delen