< Terug naar nieuws

Dag Allemaal bestaat vandaag exact 35 jaar

Dag Allemaal bestaat vandaag exact 35 jaar

35 jaar Dag Allemaal

19 november 1984 staat gemarkeerd in het geheugen van heel wat magazinemakers want voor 20 frank kon je toen de allereerste Dag Allemaal kopen. 35 jaar later is het favoriete weekblad van heel veel Vlamingen nog steeds iedere week present.

Dag Allemaal - eerste cover

Dat er heel wat veranderd is tussen 1984 en 2019 leert één blik op de cover van toen en nu, vertelt An Meskens: "Op de allereerste cover van Dag Allemaal was amper een bekende Vlaming te bespeuren maar al snel evolueerde het magazine naar het grootste showbizzblad van Vlaanderen, vol herkenbare emoties en straffe verhalen. En ook 35 jaar na startdatum is er nog zoveel te vertellen, over boeiende mensen. Bekend of onbekend. Tijden mogen dan veranderen, in sterke verhalen zal er altijd interesse zijn."

Vrolijk kaartje 

Geen blad zonder lezers, dus vieren ook de lezers van Dag Allemaal mee. In het magazine van vandaag vinden alle lezers een vrolijk verjaardagskaartje, gesigneerd door Christoff en Lindsay. Daarnaast ging Geert Hoste langs bij verschillende persoonlijkheden die in 1984 al in de spotlights stonden voor een terugblik. Jessie De Caluwé, Danny De Munk, Marleen Gordts en Rocco Granata vertellen openhartig over de hoogtes en laagtes die het leven hen bracht van 1984 tot vandaag. 

Delen