< Terug naar nieuws

Dit was de 10de editie van de Story Showbizz Awards

Dit was de 10de editie van de Story Showbizz Awards

Story Showbizz Awards

Vrijdagavond werden in ’t Kuipke in Gent de Story Showbizz Awards uitgereikt, voor de tiende keer op rij. Dat deze jaarlijkse awardshow ook dit jaar heel wat Vlamingen bezighield, was wel duidelijk. In de aanloop naar de uitreiking hebben bijna 100.000 mensen online op hun showbizzfavorieten van 2019 gestemd. Een mooi record. 

Nathalie Meskens

Ook dit jaar gingen heel wat DPG Media-gezichten met een award naar huis. Nathalie Meskens was net zoals vorig jaar één van de grote winnaars. Naast de award voor ‘Favoriete presentatrice’ kreeg Nathalie ook de award voor ‘Favoriete actrice’. 

Nathalie Meskens: 'Het mooiste cadeau dat je kan krijgen op carrièrevlak is erkenning voor je prestaties. Daarom wil ik graag, en met blozende kaken, iedereen bedanken die ervoor gezorgd heeft dat ik twéé prijzen gewonnen heb.'

© Gregory Van Gansen / Photo News

Frances

Kürt Rogiers, die dit jaar opnieuw de show presenteerde met Katja Retsin, kreeg vrijdagavond een award voor ‘Favoriete acteur’. Dit is al de 10de Story Showbizz Award die Kurt kan toevoegen aan zijn trofeeënkast. Nieuw in het rijtje Story Showbizz-winnaars is Frances Lefebure. Zij is erin geslaagd om Nathalie Meskens (zij won 3 keer) en Karen Damen (zij won 4 keer) achter zich te laten in de verkiezing van ‘Straffe madam’.

Frances Lefebure: "Dankzij mijn fantastische job heb ik de laatste jaren mijn grootste talent ontdekt: het mooie in mensen zien. Ik ben dus oprecht super dankbaar voor deze prijs, omdat daaruit blijkt dat het omgekeerde ook geldt: zij zien ook het schone in mij"

© Gregory Van Gansen / Photo News

Niels Destadsbader en Laura Tesoro gingen naar huis met de award voor ‘Favoriete zanger’ en ‘Favoriete zangeres’. Last but not least, de fel besproken award voor ‘Mooiste BV-koppel’ ging dit jaar naar het Familie-koppel Bab Buelens en Vincent Banić.

Delen