< Terug naar nieuws

Het Laatste Nieuws roept Vlaanderen op hun helden te bedanken via personaliseerbare poster

Het Laatste Nieuws roept Vlaanderen op hun helden te bedanken via personaliseerbare poster

HLN #samentegencorona

Vandaag, zaterdag 21 maart, zit er bij Het Laatste Nieuws een poster waarmee alle lezers van de krant hun helden kunnen bedanken. Op de poster is ruimte om de namen in te vullen van alle helden die onze steun verdienen.

“Het coronavirus heeft Vlaanderen stilgelegd. Wat wel nog springlevend is, is de warmte en dankbaarheid voor iedereen die momenteel ons land recht houdt”, zo lichten hoofdredacteurs Brecht Decaestecker, Dimitri Antonissen en Frederik De Swaef  toe. “Op de voorpagina van onze krant toonden we hoe mensen dagelijks applaudisseren voor de helden van nu. Maar ook de vele spandoeken wanneer de drone van VTM NIEUWS overvliegt of de witte lakens aan gevels laten zien dat de Vlaming graag zijn appreciatie toont. Vanuit Het Laatste Nieuws willen we die boodschap van hoop massaal verder te verspreiden."

Katrijn Vrints, Brand Manager News City: “We vonden het belangrijk dat mensen hun boodschap persoonlijk kunnen maken. Op de poster is een stippellijn voorzien, waarop iedereen de naam van zijn of haar helden kan invullen. De leerkracht die haar klas blijft motiveren, de traiteur op de hoek, de kleinzoon die elke dag even belt... We kijken ernaar uit om de posters overal in Vlaanderen te zien opduiken en uiteraard ook op socials met  #samentegencorona. Want een bedankje doet deugd in deze tijden en het besef dat we er zijn voor mekaar.”

 

HLN #samentegencorona
HLN #samentegencorona
Delen