< Terug naar nieuws

Ho ho ho, Joe Christmas House in Antwerpen is open

Veel lampjes, sfeer, gezelligheid: het Joe Christmas House staat voor het tweede jaar op rij op De Grote Markt in Antwerpen. De Joe-dj’s maken tot en met 31 december elke dag live radio van 12 tot 23u, spelen de beste kersthits en ontvangen verschillende artiesten en gasten. 

Muziek op het balkon

Axelle Red, Scala en Clouseau komen optreden en brengen een pakje mee voor Joe-luisteraar
Joe Christmas House  Soulsister 2019

Het Joe Christmas House heeft er dit jaar een nieuwigheid bij: een groot balkon voor live-optredens. Na het openingsconcert van Soulsister zullen de komende weken verschillende artiesten komen optreden zoals Axelle Red, Scala en Clouseau. De artiesten die langskomen in het Joe Christmas House brengen naast goede muziek ook allemaal een pakje mee voor onder de Joe-kerstboom. Die pakjes zullen met kerst, op 25 december, geopend en weggegeven worden aan Joe-luisteraars.

De eindejaarsvragen van Sven 

Joe Christmas House Sven Ornelis

Naast het ochtendblok presenteert Sven Ornelis nog een speciaal programma: “van 9 tot 19 december komen er in het Joe Christmas House heel wat bekende gasten langs om samen terug te blikken op het voorbije en komende jaar. Én ik draai met veel plezier hun favoriete kerstplaat!” 

De kersverse voorzitter van SP.A, Conner Rousseau is de eerste gast bij Sven Ornelis op maandag 9 december. Verder komen ook Hilde Crevits (10/12), zangeres Glennis Grace (11/12), Geert Hoste (12/12), sterrenchef Peter Goossens (16/12), Maggie De Block (17/12), Jan Jambon (18/12) en Kürt Rogiers (19/12) langs voor een babbel.

Mariah Carey opnieuw ‘Queen of Christmas’ in de Kerst Top 100? 

Op vrijdag 20 december is het tijd voor de Kerst Top 100. Tussen 6u en 19u spelen de Joe-dj’s de 100 favoriete kerstnummers gekozen door Joe-luisteraars. Benieuwd of ‘All I want For Christmas’ van Mariah Carey dit jaar op de troon blijft staan. Wie nu al niet genoeg krijgt van de beste kerstmuziek, kan 24/7 non-stop luisteren naar Joe Christmas via DAB+, Joe.be, de Joe-app en het Radioplayer-platform.

Delen