< Terug naar nieuws

Mobile Vikings viert 300.000ste klant met extra voordeel voor àlle Vikings

Mobile Vikings viert 300.000ste klant met extra voordeel voor àlle Vikings

Mobile Vikings

Mobile Vikings vierde vorige week een mijlpaal: de 300.000ste klant ondertekende een nieuw contract. Dat record vieren ze graag met àlle Vikings en dus lanceren ze een nieuw aanbod: klanten kunnen een Viking Clan starten met andere Mobile Vikings en zo elke maand gratis tot 3 GB extra mobiele data krijgen bovenop hun abonnement.

Traditioneel lanceren de Vikings een nieuw Vikingvoordeel bij zo'n mijlpaal. Klanten bellen en sms'en onderling gratis sinds 100.000 klanten, en bij 200.000 klanten kreeg elke klant 1 Vikingpunt, goed voor € 1 korting op een herlading of factuur. De teller tikt inmiddels 300.000 actieve klanten aan, voor het eerst in de geschiedenis van de operator.

Mobile Vikings

CEO Bart De Groote ging daarom vandaag persoonlijk langs bij Mobile Viking nummer 300.000. Zij kreeg een cheque overhandigd, goed voor 1 jaar gratis onbeperkt bellen en surfen met een Unlimited-abonnement. Nanou Van Mechgelen"Ik kies voor Mobile Vikings omdat je niet vasthangt aan een bepaald contract of dergelijke. Het is ook super leuk dat ze er voor zorgen dat je kortingen kunt krijgen bij online shoppen. En ik heb gewoon ook al van veel mensen gehoord dat ze heel content zijn."

Ongezien klantenvoordeel

De Vikings vieren hun mijlpaal ditmaal door opnieuw iets terug te doen voor hun klanten: ze lanceren de Viking Clan. Nieuwe én bestaande Vikings met een abonnement vanaf € 15 kunnen een Viking Clan met 2 leden oprichten via hun account. Zo krijgen beiden elke maand een gratis extra databundel van 1 GB bovenop hun abonnement.

Die Viking Clan van 2 uitbreiden naar 3 leden of het maximum van 4 leden kan door respectievelijk 1 of 2 nieuwe Mobile Vikings op te nemen. Het gratis maandelijkse voordeel voor een Clan van 3 is 2 GB, voor eentje van 4 wordt 3 GB. Met de gratis extra mobiele data haken de Vikings bovendien in op de groeiende datahonger van hun klanten. Het mobiele-dataverbruik groeit immers jaarlijks met meer dan 100%.

"Mobile Vikings blijft inzetten op zijn sterktes", zegt Bart de GrooteCEO bij Mobile Vikings"We zetten nog steeds de beste prijzen in de markt neer en bieden als enige Belgische operator een kwaliteitsgarantie. Vanaf vandaag boosten we dat nog met de Viking Clan. In amper drie klikken kun je zo'n Viking Clan vormen, en bovenop je abonnement van minstens € 15 elke maand tot maximaal 3 GB data gratis krijgen. Met de Viking Clan sluit Mobile Vikings nauw aan bij de digitale realiteit van zijn klanten. De Groote: "Maandelijkse abonnementen worden anno 2020 op een slimme manier gedeeld - zoals bij Netflix of Spotify. Waarom zou je dan ook voor je gsm-abonnement geen voordeel krijgen als je met je vrienden of familie verbindt?"

Uniek in telecom

Het Unlimited-abonnement en het medio 2020 vernieuwde aanbod abonnementen blijken razend populair. De strategie van prijsbreker loont. De virtuele operator blijft daarmee immers de lat leggen voor de andere Belgische operatoren: de telecomprijzen voor de Belg moeten drastisch omlaag. Een unieke kwaliteitsgarantie (30 dagen niet-goed-geld-terug) voor aanvragen van nieuwe én bestaande klanten, en de onafgebroken focus op klantgerichtheid dragen bij aan dat succes. Ook de NPS-score (indicator van klantentevredenheid) van 56 is uniek. 4/5 Vikings geeft een score tussen 8 en 10 op de vraag "In welke mate zou je jouw huidige mobiele operator aanraden aan vrienden, familie of collega’s?". In de Belgische telecomsector bedraagt de NPS-score volgens interne research gemiddeld 16.

Intekenen voor de Viking Clan kan tot het einde van dit jaar, en er is vanuit de operator geen limiet op het totale aantal gevormde Viking Clans. Klanten die voor die datum intekenen, zijn zeker van gratis extra mobiele data zolang hun Viking Clan blijft bestaan. Meer details en de voorwaarden zijn terug te vinden op de website van Mobile Vikings.

Delen