< Terug naar nieuws

Nathasja Van Bael genomineerd voor Trends CFO of the Year 2019

Nathasja Van Bael

Nathasja Van Bael, CFO van MEDIALAAN - de Persgroep Publishing, is genomineerd voor Trends CFO of the Year 2019. Ze krijgt de nominatie voor haar rol in de integratie tussen de beide mediabedrijven op juridisch, financieel en operationeel vlak.

Dat de uitdaging extra complex is gezien de woelige context van het medialandschap, ondervond Nathasja Van Bael het voorbije jaar: “Mocht het altijd rustig zijn, dan zou ik het wellicht snel beu worden. Maar 2018 was één van de zwaarste jaren uit mijn carrière, in de eerste plaats wegens de fusie.
 

Hekel aan inefficiëntie

Ook tijdens haar vorige carrière als CFO bij het Antwerpse ziekenhuisnetwerk (ZNA), werd handelsingenieur Nathasja Van Bael al twee keer genomineerd voor de manier waarop ze het ZNA financieel gezonder maakte. “Ik heb een hekel aan inefficiëntie. Ik zie dat niet als snoeien, maar vooral als meer output genereren met dezelfde mensen en middelen.”

Naast Nathasja Van Bael zijn ook Ann Desender (Barco), Yves Honhon (CMI), Catherine Vandenborre (Elia) en Els Verbraecken (Deme) dit jaar genomineerd voor de titel Trends CFO of the Year 2019.

Vorig jaar kreeg Birgit Conix, CFO van Telenet de titel, of Nathasja Van Bael haar opvolger wordt, maakt Trends 15 mei bekend.

Delen