< Terug naar nieuws

Noël Slangen gaat exclusief samenwerken met Het Laatste Nieuws en VTM NIEUWS

Noël Slangen gaat exclusief samenwerken met Het Laatste Nieuws en VTM NIEUWS

Noel slangen

Het Laatste Nieuws en VTM NIEUWS gaan in het kader van de nakende verkiezingen in mei een exclusieve samenwerking aan met Noël Slangen. Slangen zal voor beide media aan de slag gaan als politiek commentator en analist voor de komende verkiezingen. Dit kadert in de samenwerking van de verschillende redacties van MEDIALAAN – de Persgroep Publishing, beter bekend als News City.

 

Paul Daenen, directeur News City: “Noël is de perfecte aanvulling op al het talent waarover we binnen News City beschikken. Het is de bedoeling dat zijn eigengereide kijk op het politieke schouwspel op alle platformen wordt uitgespeeld: digitaal, op TV én op papier. Dat maakt dit journalistieke experiment uniek. Bij de regionale verkiezingen zorgde News City al voor de nodige meerwaarde - VTM NIEUWS kwam als allereerste met de uitslagen - in aanloop naar de stembusgang van mei schakelen we nog een versnelling hoger.”

Noël Slangen zal voor Het Laatste Nieuws zijn expertise inzetten om columns te schrijven en politieke reportages te maken. Voor VTM NIEUWS zal Slangen meewerken aan de politieke programma’s die de nieuwsdienst volop aan het uitwerken is.

Noël Slangen leidde tot 2012 een groep communicatiebedrijven en werkte tot 2007 voor heel wat politieke partijen en politici, waaronder zes gewezen eerste ministers. Een aantal jaren geleden keerde hij na een korte passage de actieve politiek de rug toe om terug vrijuit zijn opinies te kunnen delen. Sindsdien schreef hij fel gesmaakte columns voor De Standaard en Het Belang van Limburg en was hij regelmatig te gast in programma’s van VRT.

Noël Slangen“Ik heb hier zeer veel zin in. Meningen zijn er genoeg in het politiek debat. Maar uitleggen waarom iets gebeurt en wat iets betekent of wat het belang kan zijn, dat mag meer aan bod komen. Dat is waar ik mij voor de kijkers van VTM en de lezers van Het Laatste Nieuws voor wil inzetten.”

Delen