< Terug naar nieuws

Online shoppen levert geld op bij Mobile Vikings

Online shoppen levert geld op bij Mobile Vikings

viking app

Mobile Vikings lanceert vandaag een nieuwe versie van de My Viking-app: voortaan zijn ook de Viking Deals geïntegreerd. Daarmee shoppen Mobile Vikings-klanten online bij een van de 75 partners van Mobile Vikings en krijgen ze een deel van hun aankoopbedrag terug in Vikingpunten. Die worden dan als korting ingezet bij een volgende factuur of herlading. Dankzij de integratie kunnen Mobile Vikings-klanten nog makkelijker een nulfactuur krijgen en levert mobiel online shoppen geld op.

Via de nieuwe My Viking-app kunnen gebruikers voortaan rechtstreeks naar de webshop van een van de 75 partners van Mobile Vikings. Alle sectoren zijn beschikbaar: van elektro (o.a. Coolblue, bol.com, Mediamarkt.be, Vanden Borre) over mode (o.a. Zalando Lounge, JBC, Torfs, G-Star.com) en food (o.a. takeaway.com, Domino’s Pizza, Pizza Hut) naar reizen (o.a. booking.com, Expedia, hotels.com, Joker). De korting in Vikingpunten is specifiek voor elke partner, wordt berekend op basis van het totaalbedrag van de aankoop en kan oplopen tot 15%.

“We zetten met deze vernieuwde My Viking-app ook verder in op het omlaag halen van de telefoonrekening van de Belgische consument.

Bart De Groote - CEO van Mobile Vikings

Dankzij Vikingpunten had een vijfde van de Vikings al een nulfactuur

“We zetten met deze vernieuwde My Viking-app ook verder in op het omlaag halen van de
telefoonrekening
van de Belgische consument”, zegt Bart De Groote, CEO van Mobile Vikings.“Onze gebruikers hebben vandaag al de beste basisprijzen in de markt, en met de nieuwe My Viking-app maken we het hen voortaan nog makkelijker om zelf een fikse korting op hun factuur of herlading te verkrijgen. En dat eenvoudigweg via de aankopen die ze sowieso doen bij onze partners als bol.com, Coolblue of booking.com
”, zegt Bart De Groote, CEO van Mobile Vikings. Ruwweg de helft van alle online aankopen gebeurt vandaag via een mobiele browser: de integratie van de Viking Deals in de My Viking-app maakt het e-shoppen -en geld verdienen- dus nog makkelijker voor de gebruikers.

De Hasseltse operator vergroot hiermee ook de reikwijdte van zijn Viking Deals: ruim 180.000 gebruikers op iOS en Android beschikken voortaan over een rechtstreekse link naar de webshops van de partners. “We verlagen voor àl onze gebruikers de drempel naar de Viking Deals”, gaat De Groote verder. Het afgelopen jaar heeft al een vijfde van onze klanten minstens eenmaal een nulfactuur of gratis herlading gekregen dankzij Vikingpunten. Dat willen we voor iedereen toegankelijker maken.” Uiteraard is er naast de integratie van Viking Deals in de My Viking-app ook gewerkt aan nieuwe functionaliteiten zoals Face-ID, een volledig nieuwe intuïtieve gebruikersinterface en uitgebreide functionaliteiten voor Help & Support.

Over Viking Deals

Gebruikers met een actieve Mobile Vikings-simkaart verdienen Vikingpunten via online aankopen bij een van de 75 partners van Mobile Vikings. De commissie die daaraan verbonden is voor Mobile Vikings, geeft de operator voor 100% door aan de gebruiker in kwestie. De zo gespaarde Vikingpunten worden gebruikt om een telefoonrekening deels of volledig te betalen. De Mobile Vikings-klanten doen momenteel maandelijks meer dan 60.000 aankopen die dankzij Viking Deals een korting opleveren.

In de praktijk verandert er voor de gebruikers amper iets: in plaats van via hun mobiele browser, loggen ze via de My Viking-app in op hun account bij de partner, doen hun aankoop en rekenen af. De Vikingpunten komen onmiddellijk in wacht  in de account van de Viking, en worden na validatie door de partner vrijgegeven en als korting gebruikt op de telefoonrekening.

Alle informatie is terug te vinden op www.vikingdeals.be.

Delen