< Terug naar nieuws

Q-Run To You komt op 23 maart naar Mechelen

Q-Run To You komt op 23 maart naar Mechelen

Q-Run To You

Het loopevenement van Qmusic waar duo’s letterlijk naar elkaar toelopen vindt dit jaar plaats op zaterdag 23 maart in het sport –en recreatiedomein de Nekker. Qmusic-dj Sam De Bruyn lanceerde 30 januari de nieuwe editie op de Grote Markt in Mechelen.

Q-Run To You

Om de nieuwe editie aan te kondigen staan er drie grote containers op de Mechelse Grote Markt waarin voorbijgangers de hele belevenis van de Q-Run To You nog tot en met nu vrijdag 1 februari al kunnen testen. Sam De Bruyn mocht als eerste zijn loopschoenen aantrekken en de containers intrekken. De andere Qmusic-dj’s wachtten Sam op in de partyzone van de container, en ook Mechelse Schepen van Sport en Jeugd, Abdrahman Labsir, waagde zich aan het feest tijdens de lancering.

 

Sam De Bruyn verwacht er veel van: "Mechelen is soms een onderschatte stad. De inwoners gaan bewijzen dat ze gigantisch sportief zijn en heel hard kunnen feesten. Van dat laatste ben ik alvast zeker: ik heb hier op de Grote Markt een keer met oudjaar gedraaid en dat was pretty epic''. 

Q-Run To You

Het principe van de Q-Run To You blijft hetzelfde: duo’s lopen tijdens de Q-Run To You naar elkaar toe op een magisch verlicht loopparcours vol beleving en vette beats van ongeveer 5 km. Neonlichten, glowsticks, muziek en heel wat flashy outfits zullen het parcours in de Nekker kleur geven. Net als vorig jaar kunnen de lopers na hun inspanning samen feesten tijdens de Q-Run To You Party in de Nekkerhal.

Iedereen kan zich vanaf woensdag 30 januari 2019 inschrijven met een running mate of als groep via qruntoyou.be. Een ticket voor de avondrun en de party kost 20 euro per persoon.

Delen