< Terug naar nieuws

Radiozender Joe start nu ook in Nederland

Radiozender Joe start in Nederland

In België viert Joe tienjarig bestaan met speciale 24 uur-verjaardagsuitzending
Joe

Joe steekt de landsgrenzen over: vanaf maandag 1 april 2019 start de digitale radiozender Joe in Nederland. Dat maakte het Joe-ochtendduo Sven Ornelis en Anke Buckinx bekend op een symbolische dag: op 1 april bestaat Joe 10 jaar in Vlaanderen.

An Caers, directeur radio Vlaanderen: “Op 1 april vieren we 10 jaar Joe met een 24 uur durende verjaardagsuitzending. De radiozender bereikt elke dag on air, online en op social media meer dan een half miljoen Vlamingen. Op deze symbolische dag breiden we ook internationaal uit. The best is yet to come!”

Met de komst van Joe in Nederland breidt De Persgroep zijn radiofamilie verder uit. Naast radiozenders Qmusic en Joe in Vlaanderen is De Persgroep ook eigenaar van Qmusic Nederland, dat in 2005 werd opgestart.

Joe wordt een digitale non-stop muziekzender met een eigen ochtendshow. De Nederlandse radio-dj Erik Van Roekel zal elke weekdag tussen 07.00 en 09.00 te horen zijn op Joe in Nederland. Erik is momenteel in het weekend te horen bij Qmusic Nederland. De zender is digitaal te beluisteren via Joe.nl.

“Hoe fijn is het dat wij de luisteraars in België wakker kunnen maken en Erik hetzelfde kan doen in Nederland? En dat op de symbolische dag dat Joe 10 jaar bestaat!”

Sven Ornelis & Anke Buckinx

Joe viert zijn tiende verjaardag in Vlaanderen met een 24 uur durende uitzending (start op zondag 31 maart om middernacht) waarin de Joe-dj’s de luisteraars uitvoerig willen bedanken. Ze blikken ook terug op hun mooiste radiomomenten. Voor Raf Van Brussel was dat het vormen van de grootste coverband ter wereld, voor Anke Buckinx was dat de Heilige Broer- en Zusdag in Bobbejaanland en voor Rani De Coninck was dat het bezorgen van een unieke 50ste verjaardag met Koen Wauters aan een Joe-luisteraar.

Joe lanceert ook een nieuwe editie van Joe Vélo dit voorjaar, een muzikale fietsroute waarbij iedereen deze keer langs de favoriete plekjes van Bart Peeters zal kunnen fietsen. Bart Peeters vertelt zelf tijdens de route waarom hij deze plekken heeft uitgekozen.

groepsfoto
Delen