< Terug naar nieuws

Rode Neuzen Scholen maken kans op een optreden van Niels Destadsbader op de speelplaats

Rode Neuzen Scholen maken kans op een optreden van Niels Destadsbader op de speelplaats

Rode Neuzen Dag 2019

Leuk nieuws over Rode Neuzen Dag vanmorgen in de Qmusic-ochtendshow van Sam De Bruyn, Heidi Van Tielen en Wim Oosterlinck. Zoals eerder bekendgemaakt wil Rode Neuzen Dag dit jaar van zoveel mogelijk scholen in Vlaanderen een Rode Neuzen School maken. Het ochtendtrio stuurde vanmorgen als verrassing Qmusic-collega Sean Dhondt naar het GO! Atheneum Willebroek - Campus Vaartland, de eerste school die zich dit jaar had aangemeld als Rode Neuzen school in Vlaanderen. 

Daarnaast had Sean had ook een groot nieuwtje bij: alle scholen die zich voor de zomer aanmelden als Rode Neuzen School, kunnen een exclusief optreden van Niels Destadsbader op hun school winnen.

Niels

Niels Destadsbader: "Ik ben er zeker van dat jongeren zullen laten zien dat ze er zijn voor elkaar. 1 school krijgt er alvast de plezantste dag van het schooljaar voor terug! Daar zal ik, samen met mijn band, persoonlijk voor zorgen. Komaaan, gasten! Kom maar op met die inschrijvingen!" 

Scholen kunnen zich als een Rode Neuzen School aanmelden op rodeneuzendag.be. Op maandag 3 juni kondigt Rode Neuzen Dag een nieuw optreden aan dat Rode Neuzen Scholen kunnen winnen.

Delen