< Terug naar nieuws

Story blaast 45 kaarsjes uit

Story blaast 45 kaarsjes uit

Story_45 jaar

Op 28 februari 1975, 45 jaar geleden dus, rolde de allereerste Story van de persen. Een historisch moment, daarom legt Story deze week zijn lezers uitgebreid in de watten. 

Terug naar 1975

In het magazine van deze week vinden de lezers heel wat verwijzingen naar 1975. Zo gaan de royaltypagina’s over koningin Paola, die -toen nog als prinses Paola - schitterde op de allereerste cover.

Met de rubriek ‘ons geboortejaar was ook voor hen een keerpunt’ pakt Story deze week uit met een groot verhaal over Ann Christy, die in 1975 eindelijk naar het Eurovisiesongfestival mocht. Voor dit feestnummer werden Nicole & Hugo uitgebreid geïnterviewd. Zij vulden de afgelopen 45 jaar vaak de pagina’s van het magazine. De lezer duikt daarnaast in de fotoalbums van een aantal BV’s uit het jaar ‘75. Zo zie je Jacques Vermeire - in korte broek! - optreden met zijn band Kabiaar.  Bovendien kunnen lezers kunnen zich in het nummer wagen aan een grote quiz met 45 vragen, een voor elk jaar.

 

Story_45 jaar

Grote verjaardagswedstrijd

Geen blad zonder lezers, en daarom wil Story hun deze week - naast een rijk gevuld verjaardagsnummer - trakteren met een grote verjaardagswedstrijd. Lezers kunnen voor meer dan €15.000 aan prijzen winnen: van cinematickets tot tickets voor de Thalys naar Disneyland Paris!

Daarnaast trakteert Story met een leuke fotoactie: iedere lezer kan 45 gratis retroprints bestellen bij Smartphoto. 

“Bedankt om al zo lang onze trouwe lezer te zijn. We doen er met plezier nog vele jaren bij!”

"Vier jaar geleden gaven we Story een grondige make-over en dat heeft geloond. Ondanks zijn 45 lentes is er bij Story nog lang geen midlifecrisis te bespeuren. Het ganse team klinkt op nog veel jaren glitter & glamour in het gezelschap van onze sterren!"

An Meskens hoofdredacteur magazines

Delen