DPG Media gebouw in Vilvoorde buitenkant

VTM gaat voor een GREAT najaar met 11 nieuwe programma's

19/08/2019

Heel wat VTM-gezichten verzamelden vandaag aan de Medialaan in Vilvoorde om samen met directeur tv Ricus Jansegers en creatief directeur Davy Parmentier het najaar bij VTM voor te stellen. 11 nagelnieuwe programma's en heel wat sterkhouders maken hun opwachting.  

Programma Beat VTM

Onder de nieuwigheden is er heel wat entertainment, zoals de startaflevering van Beat VTMDe Code van Coppens en Andy op Patrouille. Sterke verhalen zijn te zien én te horen in Studio Stan. Loïc is Zot van Koken dit najaar en sterrenchef Sergio Herman gaat met reisjunk Axel Daeseleire op expeditie langs de lekkerste keukens ter wereld. Nieuwe Vlaamse fictie is er met Gina & Chantal. Luk Alloo is dit najaar terug met een eigenzinnig mediamagazine in hAllooMedia en meeslepende reality is er van De LuchtpolitieSteenrijk Straatarm en Onderzoeksrechters.

Ontdek hier alles over de 11 nieuwe VTM-programma's. 



Naast alle nieuwigheden, blijven de sterkhouders op post met nieuwe seizoenen van Boer zkt Vrouw: De Wereld RondBelgium’s Got TalentMake Belgium Great AgainAlloo bij de WegpolitieWat een Jaar!Beste KijkersThe Team en Ge Hadt Erbij Moeten Zijn. VTM volgt ook opnieuw de Rode Duivels op de voet.

Foto uit het programma van 'Boer zoekt Vrouw de wereld rond'

We zetten bij VTM in op vernieuwing. De vooravond met Loïc achter de kookpotten, de broers Coppens die zichzelf heruitvinden, het duo Sergio Herman en Axel Daeseleire, Stan Van Samang in nieuwe rol, onze gezichten die het tegen kijkers opnemen in Beat VTM.

Davy Parmentier
Creatief directeur

Het zijn maar enkele dingen waarmee we blijven vernieuwen. VTM gaat voor een GREAT najaar.